lørdag 30. oktober 2010

Barcelona - Sevilla

I kveld klokken 22.00 kommer Sevilla på besøk til Camp Nou. Lagene har allerede møttes 2 ganger i supercopa de España, hvor Barcelona vant 4-0 hjemme, det samme resultatet som de hadde i la liga i fjor. Gjestene kommer uten både Palop og Navas, to av lagets beste spillere, så dette lover godt for en gjentakelse av resultatet. Xavi er tilbake for Barça igjen, og det ser ut til å bli et tilnærmet toppet lag med Valdes, Alves, Puyol, Pique, Abidal, Xavi, Sergio, Iniesta, Messi, Villa og Pedro. Hercules som har slått både Sevilla og Barcelona i år, tar i mot Real Madrid klokken 20.00, og en seier til hjemmelaget der hadde vært et fint vorspiel til denne kampen!

lørdag 23. oktober 2010

Zaragoza - Barcelona

Endelig lørdag, endelig la liga og fotball igjen ;) I kveld klokken 18.00 spilles kamp nummer 8 for Barcelona i årets utgave av la liga, og motstander er nå bunnlaget Zaragoza. La Romareda er normalt sett inget enkelt sted å ta med seg 3 poeng fra, men i år har ikke Zaragoza helt funnet formen enda. Xavi er trolig ute igjen, Milito blir vel aldri helt frisk og spiller heller ikke, men ellers så stiller nok Pep med toppet lag; Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Keita/Masch, Sergio, Iniesta, Messi, Villa og Pedro. Nå er det vel på tide for David Villa å få i gang scoringene sine igjen, og for laget sin del at finspillet setter seg.

onsdag 20. oktober 2010

FC Barcelona - FC København

Toppoppgjør i Champions League i kveld, hvor Ståle Solbakken og hans FC København kommer på besøk til Camp Nou. Víctor Valdés spiller ikke kveldens kamp for Barcelona, da han er ute med noe som trolig er en forkjølelse. København leder gruppa, men Solbakken regner ikke med 3 poeng i kveld. Tipper han er kjempefornøyd hvis de klarer å ta med seg 1 poeng hjem til Dannmark. Det er fortsatt usikkert om Xavi klarer å spille en hel kamp, men laget blir vel noe sånt; Pinto, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Iniesta, Sergio, Keita, Messi, Villa og Pedro. Kampstart klokken 20.45.

Nydelig med 3 poeng, men denne kampen burde vært avgjort etter 1. omgang. Ros til Ståle for at han tør å satse "litt" i alle fall. Alt er som normalt igjen og Barcelona leder gruppa!

lørdag 16. oktober 2010

Barcelona - Valencia

I kveld klokken 20.00 tar fjorårsvinner i la liga i mot nåværende leder på Camp Nou. Valencia har startet sesongen på imponerende vis, enda både David Villa og David Silva forsvant fra klubben i sommer. Barcelona stiller tilnærmet skadefrie til kveldens toppoppgjør, det er gentlig bare tvil om dirigenten Xavi. På tide at Barça endelig finner veien til nettmaskene igjen, etter en litt dårlig start så langt i la liga. Leo Messi scoret hattrick i samme kamp i fjor, så det burde være muligheter. Trolig lag for kvelden; Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Villa og Iniesta.

Rettelse; Xavi starter!!

søndag 3. oktober 2010

Barcelona - Mallorca

Ny viktig kamp for Barça klokken 19.00 i kveld, og Mallorca gjester Camp Nou denne gangen. Dirigenten Xavi er ute med skade og David Villa må sone for sitt røde kort mot Athletic sist. Leo Messi er i hvert fall tilbake til kveldens kamp. 3 poeng bør klares greit mot Mallorca, selv uten de to landslags-spillerne ute, for borteformen til laget fra ferieøya er ikke imponerende denne sesongen. To tap på to kamper borte er fasiten til Mallorca så langt. Alltid vanskelig å tippe laget til Pep, men håper på noe sånn som dette; Valdés, Alves, Piqué, Milito, Abidal, Mascherano, Keita, Iniesta, Pedro, Messi og Bojan