onsdag 20. juni 2012

FC Barcelona og UNICEF

Som det fleste fans av FC Barcelona selvfølgelig kjenner til, har klubben en avtale med UNICEF hvor organisasjonen har sin logo bak på trøyene uten noen kostnad. Ikke nok med denne gratis reklamen, så gir også Barça 0,7 % av inntektene sine til UNICEF hvert år, og dette er mer enn 10 millioner kroner i året som går til organisasjonen.

Nå har du muligheten til å støtte UNICEF på samme måte som Barça, ved å bli UNICEF-fadder. Som UNICEF-fadder hjelper du ikke bare ett, men alle barn i UNICEFs prosjekter i over 190 land. For bare 200 kroner i måneden kan du eksempelvis gi: vaksiner til 55 barn, ulltepper til 10 barn, rensing av over 25.000 liter vann eller andre nødvendige tiltak. Hjelpen blir gitt der hvor behovet er størst. Barça - Més que un club.

mandag 18. juni 2012

EM-tipping på nett

Sesongen som gikk var kanskje ikke den beste for oss som holder med FC Barcelona, og skulle jeg ha tippet resultatet i forkant av sesongen ville vel ikke en skarve Copa del Rey tittel vært det jeg skulle satset på, men det er i alle fall bedre enn ingenting. At Champions League må anses som uflaks er jo egentlig greit, for Chelsea fortjente kanskje ikke den seieren, men alt dette er nå historie.

Nå er uansett sommerens høydepunkt fotballmessig i gang i Polen og Ukraina, og her gjelder det å satse på riktig lag hvis man vil tjene seg noen kroner på resultatene. For det meste har jeg brukt Betsafe på odds-tipping, for det virker som om de har den beste oddsen, men hvis du ikke liker de finnes det også andre selskaper som for eksempel Nordicbet, Betsson, Comeon eller Unibet, som av og til også leverer gode spillemuligheter på kampene.

Så langt så er resultatet i Euro 2012 nesten 800 kroner i pluss, men i og med at Hellas skulle ta med seg tre poeng fra Russland minsket kontoen en god del :( Satser på at når Spania skal ut mot Kroatia så løser dette seg. Iniesta må vel kunne sies å ha vært den beste spilleren i EM så langt, så her skal nok forsvaret til Kroatia få kjørt seg. Regner med å tjene tilbake det tapte i den kampen, og passere 1.000 kroner i fortjeneste så langt i EM!

Av andre Barcelona nyheter så er vel Jordi Alba nesten klar for laget fra og med neste sesong, og passer utmerket med å ta over plassen til Eric Abidal! For å lære mere om odds-tipping, se norskodds.net. God sommer!