mandag 27. juli 2009

Välkommen Zlatan!

I kveld klokken 19.00 blir Zlatan Ibrahimovic presentert som ny spiller for FC Barcelona på Camp Nou. Svensken kom til Barcelona i går, og brukte kvelden til å spise middag med Joan Laporta, Txiki Begiristain og Rafel Yuste. For de som har tilgang til Barça TV, så sender de direkte fra Camp Nou i kveld. Det er ventet 30-40.000 fans, som kommer for å ønske Zlatan velkommen til klubben.

Zlatan forteller at det skal bli veldig spennende å få spille med de beste spillerne i verden, som Messi, Xavi og Iniesta. Med disse som pasningsleggere, bør han jo også få en hel haug med målsjanser. Med 25 i sekken fra Italia forrige sesong, hvor han ikke hadde like bra tilretteleggere, kan dette bli meget bra. Regner med at Zlatan setter en del av de sjansene som Eto'o misset i fjor.

Laget begynner å bli komplett nå. Med Henry, Zlatan og Messi på topp, behøves det bare en backup på venstrekanten så er det meste gjort. Etter den siste kranglingen sør i Tyskland, hadde en viss franskmann kanskje vært en spiller å prøvd seg på? Uansett, Välkommen Zlatan!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar