fredag 17. juli 2009

Zlatan inn, Eto'o ut

Da skal det være klart. SPORT.es melder at Zlatan Ibrahimovic spiller for FC Barcelona neste sesong. Prisen skal være 40 millioner Euro, pluss Samuel Eto'o! pluss utlån av Hleb motsatt vei.

Kanskje en litt i overkant høy pris, men etter alt tullet rundt Eto'o, og at klubben tydelig vil ha han ut, er dette kanskje en ok løsning. Valencia ville aldri ha gått med på en byttehandel med Samuel pga hans vannvittige lønnskrav.

Zlatan... hmm. Er ikke sikker på om jeg er fornøyd eller ikke. Han kan bli en megasuksess, han vil vel uansett ikke floppe, men hva er best av Zlatan og Villa? Er ikke helt sikker. Nå som dette er realitet så er det bare å satse på en megasuksess. Uansett Barcelona og La Liga blir morsom å følge med på, det starter vel om bare 5 uker!


3 kommentarer:

 1. Zlatan har i Barca en stor mulighet at bli en megasuccé - vi får håpe RM blir satt på plass i år igjen - vi gleder oss.

  SvarSlett
 2. Zlatan er dårligere enn Eto! Tragisk hvis dette er sant.

  Laporta viser sin egen idioti. Først griner han over at Real brukte 60 mill euro på kaka og nå kjøper han ibra for 40 mill euro pluss eto (og hleb?). Eto alene er verdt minst 30-40 mill, han er målgarantist.

  Eto har scoret 108 mål på 145 ligakamper for Barca.

  Zlatan har kun laget 80 mål op 156 Serie A kamper.

  Zlatan har extrem teknikk og er sterk, men han er ikke spesiellt rask. Barca er allerede ekstrmt gode tekniske, og angreps stilen bygger mye på Etos hurtighet. En faktor som ikke vil være tilstede neste år.

  SvarSlett