fredag 14. august 2009

FC Barcelona - rykter og nyheter

bojan barcelonaSesongen nærmer seg og første kamp går av stabelen på San Mamés nå på søndag. Første del av den Spanske supercupen mot fjorårets tapende cupfinalist Athletic Bilbao. Det spekuleres i at hele angrepsrekken til Barcelona er ute. Zlatan er fortsatt ikke helt bra i hånden, Messi har en liten lyskestrekk som man ikke tar sjansen på at blir større og Henry er såvidt tilbake etter skade.

Mye tyder derfor at Barça starter med Jeffren, Bojan og Pedro på topp. Alle tre har spilt bra i sesongoppkjøringen. Øvrig startoppstilling blir vel muligens Valdes, Alves, Puyol, Pique og Abidal bak. Xavi og Sergio er vel bankers på midten og Yaya eller Keita tar nok den siste plassen.

Alle de Spanske avisene melder at Cesc Fabregas kan forlate Arsenal til fordel for den Katalanske storklubben innen tirsdag. Da skal Arsenal ut i Champions League kvalikk, og spiller Cesc der, kan han ikke spille i CL for Barcelona, så dette er siste frist for en overgang denne sesongen.

En annen barçaspiller som er i vinden for tiden er Gai Assulin. Han skal etter rapportene ha storspilt for Israel U21 mot Serbia på tirsdag, og fikk applaus av det serbiske publikummet. Hyggelig at talentene fortsetter å strømme ut fra La Masia i Barcelona.

Det siste ryktet fra SPORT er at Cicinho kan være aktuell for klubben. Den tidligere Real Madrid spilleren, er nå i Roma og skal være en av alternativene klubben ser på som en reserve til Dani Alves. Tror vi kan se frem til nok en supersesong med FC Barcelona.

SISTE er at Arsene Wenger ser for seg et bytte med Bojan og penger mot Cesc Fabregas... ALLER SISTE er at de vil ha Messi i bytte... Da blir det ingen Cesc da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar