tirsdag 20. oktober 2009

FC Barcelona - Rubin Kazan

Dat er det klart for den tredje kampen i gruppespillet til Champions League. Barcelona tar i mot Rubin Kazan, et lag som noe overaskende holdt Inter til uavgjort i forrige kamp. Med 3 poeng på Camp Nou i kveld er Barça for alvor i førersetet i gruppe F. Etter en noe trist kamp mot Valencia i helga, bør laget igjen heve seg mot antatt svakere motstand i kveld. Mulig at Pep sparer noen spillere, men det er mulighet for toppet lag. Barcelona stiller forhåpentligvis med:

Valdes, Alves, Puyol, Pique, Maxwell, Xavi, Sergio, Keita, Messi, Zlatan og Iniesta

Etter kampen; Fy for en forestilling, dette skal ikke være standaren framover! Nå bør det bli ekstratrening på hele gjengen, og morratrening og ettermiddagstrening og trening hele resten av uka. Hjemmetap mot Rubinkazan skal ikke være mulig!

2 kommentarer:

  1. Så klart hjemmetap mot et såpass bra lag som Rubin Kazan er mulig. På en dårlig dag hvor ingenting stemmer kan det meste skje. Ingen grunn til å til å skrike ut om verdens undergang av den grunn. Det er kun egnet til å ødelegge enda mer for laget.

    Kanskje var denne kampen en vekker om at laget ikke er uslåelig og ikke kan slappe av eller være litt ute av fokus i en eneste kamp. Med mindre de neste 2-3 kampene går like dårlig er det ingen grunn til å bekymre seg. Alle lag har feilskjær.

    SvarSlett
  2. Du har helt rett i det du skriver her. Det var et øyeblikk med frustrasjon i går kveld, men Barcelona har nok godt av et tap de også.

    SvarSlett