tirsdag 6. april 2010

El Clásico Madrid - Barcelona

10. april er datoen, Estadio Santiago Bernabeu er stedet, Real Madrid og Barcelona er lagene og det er nok en gang duket for El Clásico i Spania! I år blir kampen enda viktigere enn på lenge, ettersom lagene har fulgt hverandre poengmessig siden i fjor, og begge har pr i dag smått utrolige 77 poeng på 30 kamper.

Årets utgave av El Clásico i Madrid er om ikke annet utrolig viktig for hjemmelaget. Barcelona slo jo som kjent ut Arsenal av Champions League med 4-1 hjemme på Camp Nou i dag, men for Real Madrid er det kun la liga igjen å kjempe for. Et tap mot erkerivalen gjør at de ikke bare ligger 3 poeng bak, men egentlig 4 da det i Spania blir tatt hensyn til innbyrdes oppgjør om lagene ligger likt på poeng til slutt.

Det kan se ut til i hvert fall på papiret til å bli den beste fotballkampen så langt i år, og med en Leo Messi i den formen har er i nå, hvilket tilsier; "spark meg ned et par ganger så blir jeg forbanna og scorer 4" kan dette bli virkelig moro.Vanskelig å tippe laget denne gangen, og det blir sikkert ikke gjort kjent så veldig lenge før kampstart. Men prøver uansett; Valdes står garantert i mål. Forsvarsrekka blir nok enten; Alves, Puyol, Pique og Maxwell eller Alves, Milito, Pique og Puyol. Håper egentlig på den sistnevnte.

På midtbanen er nok to plasser helt sikre; Xavi og Sergio. Den siste får enten Keita, Yaya eller Iniesta. Tipper den går til Keita, da Iniesta heller kan spille på kanten i denne kampen. Framme så blir det da; Messi, Bojan og Iniesta. Pep kommer sikkert med noen overaskelser, men omtaler nå denne kampen som en finale, og det kan jo bli seriefinalen. Uansett lykke til, og måtte det beste rød/blå laget vinne ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar